Aqualine

Aqualine / worldly design group : Francis McCloskey­López + Zuzana Chupacova / Puerto Rico / USA (Syracuse, New York), Slovakia (Trenčín)

Aqualine / worldly design group : Francis McCloskey­López + Zuzana Chupacova / 1

Site Strategy

To enhance the World Heritage nature of the designated place, a direct pathway is created between the Church of St. Nicholas­at­Rubleny Gorod and the Church of the Savior at Gorod. The connection between the two churches is elevated up to the maximum allowable height, to create not only a physical access between these two historical elements of Gorod, but creating a high point from which to enjoy the ravine as a living museum of Yaroslavl’s history.

The pedestrian platform is suspended from the main structural arches with a steel honeycomb structure. Each cell of this structure is covered with a plastic “bubble”. The idea is that it will promote tactility and invite visitors of Yaroslavl to sit on them, while material of anthropological and historical importance (which can include material from excavations on the site) will be suspended in each “bubble,” which means that instead of the structure supporting a museum, its surface becomes an interactive exterior museum that invites visitors to play with the space and the information, as well as taking advantage of the direct visual references that the ravine has to offer. It is finished in permeable pavement, for drainage and walkability.

Aqualine / worldly design group : Francis McCloskey­López + Zuzana Chupacova / 2

The Ravine

The design takes into account that the existing stadium is the main place for Yaroslavl’s celebrations and events, as well as a place that is full of historical interest. As such, to increase the capacity of the stadium to hold the citizens of Yaroslavl and its visitors, the perimeter is conceived as a giant amphitheater, from which to watch large presentations and events, with the Churches of St. Nicholas and the Savior at either extremes of the structure, and always in plain sight. The exterior of the structure is as simple as possible from eye­level perspective, to respect the existing World Heritage urban fabric.

To make a direct connection to the Volga and Kotorosl Rivers and their importance to the history of Yaroslavl as much as the history of Russia, the center of the large exterior space is flooded to create an enormous body of water. The view of the existing buildings also enjoys reflection on this body of water. This changes the current state of the stadium from a place where the local population plays tennis and soccer to a place where both Yaroslavl’s citizens and its visitors can enjoy floating on rented boats in the summertime. In the winter, this body of water is frozen to provide amenities for ice skating. Again, there is constant view of the churches, to aid Yaroslavl’s identity as a touristic destination. At any given moment this can be drained towards the river to increase the capacity of the ravine for a particularly large event. With a body of water, it also has the capacity to be outfitted with floating platforms for particular events. By occupying most the space in this manner it can be excavated more carefully for archaeological work at any point in time.

Aqualine / worldly design group : Francis McCloskey­López + Zuzana Chupacova / 3

The designed structure becomes a giant theater screen with the capacity to display onto the Ravine as a large scale performance. The surface above also creates a platform from which the Mayor can address the general public, at plain sight.

Multimedia/Multifunctional Space

From below the interactive museum surface, the enclosed space is about flexibility of use. The supporting spaces; including an office, a bar/cafe, toilets, and plenty of storage for each one of these functions; are four piers that neatly hold up the platform/roof above. The ample space inside can then be easily transformed according to the occasion, whether it be a convention, exhibition, town meeting, or a private party, etc. 

Aqualine / worldly design group : Francis McCloskey­López + Zuzana Chupacova / 4

Skin

The interaction between the inside and the outside of the pavilion structure is an active one. It is designed as a double membrane, to maintain proper insulation due to the variability of the Yaroslavl climate.

It is a simple construction, where the panels are suspended between the cables that fix the structure to the ground. The exterior panels are designed as a flexible ETFE membrane, which has high corrosion resistance and strength over a wide temperature range. It has a high melting temperature, and resistance to chemical, electrical, and tensile energy.

The interior panels are designed to be electrochromic glass, which changes from transparent to translucent when voltage is applied. For privacy, this is useful in designing a multipurpose pavilion as it offers the ability to control how much the general public in the exterior may see what is occurring inside. For energy, this saves costs for heating, air­conditioning and avoids the need for shading because it blocks most of UV light. Critical to this project, it is also an excellent receptor for projected light, which means the entire wall surface can be outfitted with projectors to create a variety of visual displays for any particular reason.

A sliding door varies the state of the pavilion from a completely open space when the weather permits to a sealed space in wintertime.

Water and the Intelligent Building

With water as a theme, it is also brought into the interior as an interactive element. The pavilion itself is designed to be outfitted with sensors for lighting, shading glass, and door accesses for hygiene.

The central component of the roof is outfitted with sensors and a series of modules that turn the roof into a field of falling water. Sensors stop the water from falling onto the visitors, as in the Rain Room exhibition in London, UK, but also allows the administration to change the room into any desirable configuration of walls of water, which can be programmed to be controlled from any portable device. This water falls into a lowered drainage surface in the center of the space, and then is recirculated. The incorporation of water into the space adds white noise and sound insulation, as well as adding psychological and thermal comfort: a space of relaxation. When not in any particular use, the water becomes a permanent feature to play with at this site.

ru:

Для придания статуса Всемирного наследия выбранного для этого места, создавая прямой путь между Церковью Николы Рубленогои храм Спаса на Городу. Соединение между двумя церквями повышают до максимальной допустимой высоты, чтобы создать не только физический доступа между этими двумя историческими частями города, но и создание высокой точки, с которой, можно насладиться видом живой истории Ярославля.

Откидная пешеходная платформа подвешена на основных структурных арках со стальной сотовой структурой. Каждая ячейка этой структуры покрыта пластиковым «пузырем». Идея состоит в том, что они содействует тактильности и приглашают посетителей Ярославля сидеть на них, в то время как материалы представляют антропологическое и историческое значение (которые могут включать в себя материалы из раскопок на этом месте) будет приостановлено в каждом » пузырь», который означает, что вместо структуры, поддерживающий музей, его поверхность становится интерактивным музеем. внешность, которая приглашает посетителей играют с пространством иинформации, а также воспользовавшись прямой визуальный контакт, что овраг может предложить. Он закончил в проницаемой тротуар, для дренажа и хождение.

Овраг
Дизайн учитывает, что существующий стадион является основным местом для Ярославля, место для проведения торжеств и мероприятий, а также место, которое является полным, представляющих исторический интерес. Таким образом, чтобы увеличить вместимость стадиона провести граждане Ярославля и своих посетителей, периметр задуман как гигантский амфитеатр, с которого можно наблюдать большие презентации и событий, с Церкви Святого Николая и ​Спаситель на любой крайности структуры, и всегда в простой зрение. Внешний вид структуры так же просто, как можно дальше от Eyelevel перспективы, соблюдать существующие Всемирного наследия городской ткани.

Для прямого подключения к Волге и Которосли и их значение в истории Ярославль как история России, центр большого внешнего пространства наводнен к Создают огромный водоем. Вид на существующих здания также имеет отражение на этот водоем. Это приводит к изменению текущего состояния стадиона от места, где местные население играет в теннис и футбол в место, где жители и гости Ярославля могут наслаждиться плаванием на арендованных лодках в летнее время. Зимой на этом водоеме замораживают обеспечить удобства для катания на коньках. Опять же, есть постоянный вид на церкви, чтобы помочь Ярославлю сохранить идентичность как туристического направления. В любой момент это может быть слита в сторону реки, чтобы увеличить пропускную способность оврага для особо крупном событии. водоем, он также имеет способность быть оснащены плавучих платформ для конкретных событий. Занимая самые пространство таким образом, она может быть более тщательно раскопаны для археологических работ в любой точке времени.

Разработана структура становится гигантским экраном театра с возможностью отображения на Ущелье как большая производительность масштаба. Поверхность выше, также создает платформу, на которой Мэр может обратиться широкой общественности, на виду.

Мультимедиа / многофункциональное пространство
Снизу интерактивные поверхности музей, замкнутого пространства составляет около гибкость использования. поддержку пространств, в том числе офис,бар / кафе, туалеты, и много места для хранения для каждого из эти функции; четыре пирсов, что аккуратно проводить до платформы / крыши выше. Достаточно места внутри может быть легко преобразован в зависимости от случая, будь ­то конвенция, выставка, городское собрание, или частный праздник, и т.д.

Взаимодействие между внутренним и внешним павильонами структуры выполнены в виде двойной мембраной, для поддержания надлежащего изоляции из­за изменчивости местного климата.

Это простые конструкции, где панели в подвешенном состоянии между кабелями, фиксирующие Структура на землю. Наружные панели выполнены в виде гибкой мембраны, ETFE, которые имеет высокую коррозионную стойкость и прочность в широком диапазоне температур. Он имеет высокую температуру плавления температура и стойкость к химическому, электрических и растяжение энергии.

Внутренние панели предназначены для электрохромные стекло, которое меняет от прозрачного до полупрозрачный при подаче напряжения. В целях обеспечения конфиденциальности, это полезно в разработке многоцелевого павильона, как это предлагает возможность контролировать, сколько широкой общественности во внешности может видеть то, что происходит внутри. По энергетике, это экономит расходы на отопление, кондиционер и позволяет избежать необходимости для защиты от солнца, потому что он блокирует большую часть ультрафиолетового излучения. Ключевым моментом в этом проекте, это также отличное рецептор для проецируемый свет, что означает, по всей поверхности стены может быть оснащены проекторами для создания различных визуальных дисплеев для какой­либо конкретной причины.

Раздвижных дверей изменяется состояние павильона от полностью открытого пространства, когда погода позволяет герметичное пространство в зимнее время.

Вода и Интеллектуальное здание

С водой, как тема, она также приведены в интерьере как интерактивный элемент. Павильон сама по себе предназначена быть оснащены датчиками для освещения, затенения стекло, и дверь для доступа гигиены.

Центральным компонентом крыши оснащен датчиками и серии модулей, которые превращают Крыша в поле падающей воды. Датчики остановить воду от падения напосетителей, как и в Дождь выставочный зал в Лондоне, Великобритания, но также позволяет администрации изменять номер в любой желательной конфигурации стены воды, которое может быть запрограммировано на осуществляться с любого портативного устройства. Эта вода попадает в пониженной дренаж поверхности в центре пространства, и затем рециркулируют. Введение воды в пространство добавляет белый шум и звук изоляция, а также добавление психологические и тепловой комфорт :пространство релаксации. Если не в том или ином использовании, вода становится постоянной особенностью играть с на этом сайте.


Aqualine: 2 комментария

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *